lol

fortfarande i chocktillstånd.
ska få massor med pengar o.o.
inte för att jag vill skryta.
skäms typ.

pengar

- gör en inte lycklig, det vet jag nu.
fast en dator blir trevligt att äga, måste bara hitta en jag vill ha.

du.

jag hatar att jag älskar dig så jävla mycket.

hårfärgen duger nu i alla fall. lite glad ^_^


jag bölar sönder till den här filmen.


lika eller hur?

jag och mamma kom fram till att alice i idol såg som en blandning mellan tyler och ugglas ^^
STEVEN TYLER
CAROLINA AF UGGLAS

ALICE HAGENBRANT

fuck

färgar håret för sista gången nu, nu måste det bli bra. är less på mitt jävlaskithår som bara ska vara fult hela tiden. funderar seriöst på att klippa av det om det inte blir bra nu (har färg i håret). försov mig idag såklart, och när jag vaknade var jag så arg på allt, hade en jävla huvudvärk som typ ville döda mig och pappa var typ sur för att jag aldrig vaknade. i ilska och sorg somnade jag om hela tiden, bara för att vakna ännu mer arg och ledsen. missade hela skoldagen, fuck.
jag har pms, märks det?

nu ska jag snart leka i vattnet med emelie och glömma allt annat, ska först bara skölja ur färgen och fan nu måste det bli bra!

jag är duktig

dagens träning:
10 minuters cykling som uppvärmning.
3 gånger 10 gånger på alla maskiner i gymmet, det är många.
3 gånger 10 på magtränarmaskinen en gång till.
28 längder simning (700 meter).

- 1 kilo på 5 dagar.
jag går inte på diet utan äter som om jag åt för 2.

jag är duktig.

du kommer alltid vara min bästa vän,
alltid och förevigt.
det dödar mig att jag inte får vara nära,
kyssa dig,
hålla din hand.
du kommer ändå alltid vara den speciella du.
nära eller inte nära,
hursomhelst vill jag vara med dig.
(men hur ska jag kunna sluta älska dig?)

en slemmig torsk

kommer ploppande ur brödrosten i april, wie :D

bara vara vänner.

jag tror inte jag orkar. varför? (hur kunde du?)
har jag suttit i timme ut och timme in inne här
jag har suttit för länge för alla små begrepp
blir svåra att hålla isär
jag har suttit för länge för allt som är kvar här;
ett fotografi
och alldeles utanför flyger hela livet förbi

och bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
med varann

du fråga mig nån gång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra och du undrade
om jag verkligen menade det jag sa
och jag sa ja
det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte såg ut som du gör

för bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara vara vänner
och tala om allt, vi kan väl tala om allt
men vi ska bara, bara, bara vara

och ibland önskar jag att du inte sa:

bara, bara vara vänner

tetra tipsar om en underbar bok.

börjat bli väldigt inaktiv på bloggen, tror det är för att jag läser på mycket. just nu läser jag en helt underbar bok igen. du & du & du <3, ett tips, läs den.

"Anon, Zarah och Nils. Deras liv flätas in i varandras på ett spännande och oväntat sätt. En underbar bok, roande och oroande. Som väcker känslor, tankar, livslust. 

Anon, 12 år, är lite speciell. I skolan blir han ibland mobbad. Anon med de blå stövlarna. En dagdrömmare som fantiserar om någon som heter Sara och vars plånbok han har hittat. Hon är säkert hans drömtjej ...

Zarah, 17, luciavacker, skärpt och orädd. Vill egentligen göra slut med sin odräglige pojkvän Victor, men förnuft och känsla kommer - som så ofta - inte överens.

Nils, 20, studerar matematik och tänker mycket på livet och döden. Vi lever nu. Sen är vi döda. Det finns ingenting att vara rädd för. Nils känner igen sig i Anon, han var själv likadan när han var tolv."




träning

inte sagt det, men jag ska börja träna massor nu, eller jag började redan igår. vill få en bättre hälsa, mer energi och gärna tappa dom kilon jag gått upp av medicinerna. igår simmade jag och maria 500 m, det var jätteskönt. nu ska jag börja simma minst 500 meter minst två gånger i veckan, och gymma innan jag simmar i ca 30-60 minuter. känner mig så duktig. så bra. och mår mycket bättre av att ha något att göra istället för att sitta hemma och tänka.
hoppas verkligen den här träningslusten håller i sig nu och inte bara försvinner som den brukar. ska köpa ett gym- och simkort i alla fall, för då har jag ju en anledning att fortsätta. kan ju inte ha köpt det i onödan^^

tisdag

försökte göra trumläxan men det gick jättedåligt. vet inte ens om jag orkar ge mig på samhällsläxan.. funderar på att lägga mig och se film och deppa lite istället, yeay.
jag måste orka skolan, jag måste, det är min största chans.

ladida

jag har skrivit massor på min bok nu. eller ja, 1½ sida. vill skriva mer men borde verkligen sova. imorgon har jag mardröms-micke i kör och sen ensemble och EOS. måste ladda så jag orkar. men ska nog äta något först bara för att jag är duktig!

litet utdrag ur min bok (bara ett utkast så har skriver utan att tänka för mycket på grammatik och sånt): 
"Plötsligt står han i dörren med ett jättestort smittande leende i ansiktet och 3 sekunder senare är han i mina armar. Jag gråter ännu mer men han bara skrattar, börjar berätta om saker som jag inte minns. Berättar att han och min familj fick sova på sjukhuset under natten, och att mamma och pappa for tillbaka hela 35 mil dom nyss kört bara för att komma till mig. Han ler, skrattar och håller min hand. Jag bara gråter."

en besvikelse

jag är besviken på mig själv, som inte ansträngde mig mer för att få folk att rösta demokratiskt och rösta mot rasism. jag delade inte alls ut så många flyers som jag ville, jag satt inte upp ett enda klistermärke. jag är en besvikelse. fast jag gjorde egentligen mer än många andra, jag är en riktigt anti-rasist. för att vara det måste man göra något för att motverka rasismen, och det har jag gjort. jag är en besvikelse, men kan vara stoltare än många andra. jag kan klaga på riktigt, för jag har i alla fall försökt. synd bara att jag inte hann och kunde försöka mer..

sverige är också en besvikelse, hur kan 5,7 % rösta på ett så främlingsfientligt parti som sverigedemokraterna? jag förstår det inte.

nu tänker jag ta upp motargument till två rasistiska påstånden. - källa -

det pågår en massinvandring - nej, det gör det inte. "massinvandring" är ett påhittat begrepp av rasister. sverige har en reglerad invandring och av de människor som sökte asyl under 2009 så fick bara 27% stanna i en första instans. detta är ett mycket lägre antal än våra nordiska grannländer (danmark: 58 %, finland: 39 % och norge: 34 %). den största gruppen som beviljas uppehållstillstånd i sverige är återvändande svenskar. 18 517 svenska medborgare som bott i ett annat land i mer än fyra år sökte och blev beviljade uppehållstillstånd 2009, vilket är dubbelt så många som den näst största gruppen som kommer från irak!
och dom som invandrar hit flyr från krig och politisk förföljelse, eller så söker dom en ny start på livet och en ny hemort. hur kan det vara något farligt?

det pågår en islamisering - nej, det gör det inte. "islamisering" är också ett påhittat begrepp av rasister, för det går varken att mäta eller bevisa. 1930 blev det förbjudet att folkbokföra människor i sverige efter religiös tillhörighet, efter som vi i sverige har en lag på att alla har religionsfrihet. och eftersom vi har religionsfrihet, hur kan då en religiös byggnad vara ett hot? vi har inte ens 10 fullständiga moskéer i sverige, och hela 3400 kyrkor.

jag säger inte att alla sverigedemokrater är rasister, många av politikerna är inte det (fast många är det också, och det är hemskt). mycket av deras politik är rasistiskt, det är bara att läsa deras valmanifest eller deras politiska historia. på 80-90 talet hade dom hakkors på sina möten, och då var jimmie åkesson med i partiet, så rasismen finns kvar i det partiet och sverige fortfarande.

om sverige fortsätter att falla så här hårt så kommer jag att flytta.

ett liten trasigt hjärta

jag vet inte vad jag ska tro om allt.
vet inte om jag ska gråta eller skratta.
hoppas jag på något omöjligt? är din dröm en annan tjej?
jag vet inte om jag orkar med det här.
jag är livrädd.
borde jag dra mig ur innan du sårar mig igen?
ett litet trasigt hjärta, undrar om det kan gå sönder mer.

<3

jobbig och underbar dag igår.
hoppas du inte krossar mitt hjärta igen bara för att ändra dig direkt efter.
hoppas du får ett svar och kan svara mig.

nu ska jag rösta för första gången ^^

..

jag förtjänar ingenting. jag är totalt jävla värdelös.
jag är din bästa vän, enligt dig. och du är min. varför gör du så här? och varför säger du som du säger, för att få mig att känna mig ännu mer värdelös?
hjärnspöken skriker, säger att du inte älskar mig, att jag är värdelös, att jag betyder noll för dig. dom skrattar åt mig, hånar mig. jag orkar inte.

><

varför har du inte ringt? förstår ingenting, du skulle ju vara upptagen hela kvällen och ringa mig på dagen, eller? kanske hörde fel, du kanske menade att du skulle ringa efter allt på kvällen o.O.. men om jag nu hörde rätt, varför? du sa ju att jag var viktig och betydde och du sa att du skulle ringa.. hoppas du ringer ><. om du inte gör det vet jag inte vad jag gör. hatar att känna mig bortglömd.. oviktig..
hoppas hoppas hoppas. annars kan du vänta dig en sur jag imorgon när vi ses. om du kommer ihåg att vi ska träffas förstås. äsch, jag orkar inte, jag ska se film och skita i allt.

dålig bild, dålig kamera, men men.


orangebrunblond typ

nyfärgat hår, yeay. när håret torkar ska jag fota och visa^^

skolstress

känns bättre idag tror jag, men skolstressen stör mitt mående. kanske borde hoppa av igen? jag vet inte. ibland önskar jag att jag vågar göra det jag vill, att jag är säker på allting, att jag vet vad jag egentligen vill.
det jag vet är att jag vill vara med dig, och det spelar ingen roll hur. skolfrågan får vänta på ett svar ett tag. vill bara inte fastna här..

glesbygd'n, he gilla vi

jepp, helt underbart.
synd bara att euforin knuffas undan av en ångest jag trodde var så långt borta. inte ska man få vara glad, dumheter. önskar jag vågade ringa dig. nu ska jag röka, och ringa linn. saknar henne!
2010-09-13 @ 21:57:20 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

jag känner mig hel för första gången på länge, men känner mig samtidigt räddare än någonsin. svaret är rakt framför mig, men jag når det inte, når dig inte.
men jag är glad, jag har världens bästa kompis!
ikväll ska jag se glesbygd'n och njuta! men nu ska jag fara på åhlens och kolla efter byxor!
2010-09-13 @ 18:09:23 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej

hemma hos zack.
hejdå.
2010-09-11 @ 21:08:59 Permalink allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


!

nu måste jag kuta till bussen. hejdå lycksele, hej umeå!
2010-09-11 @ 11:49:49 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nervös inför imorgon.

jdfiojasfdianhfiangindfnvmkasnrjnfsauewfnhrogfnikeaniesr. punkt.
2010-09-10 @ 22:52:56 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


kissnödig xD

en till skolvecka avklarad nu. jag är stark och bra. och kissnödig. dumt att börja skriva ett inlägg då, men hursomhelst så måste jag kuta!
2010-09-10 @ 16:10:57 Permalink allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


torsdag/fredag, det är natt och jag borde sova. update och tips när det känns jobbigt.

men ångesten är tillbaka. haft fönstret öppet hela kvällen för att det ska bli kallt i mitt rum, kylan dämpar ångesten lite och håller mig någorlunda kvar i verkligheten. ett tips från tetra.
för att hindra återfall har jag börjat engagera mig väldigt i politik, som ni märkt, och i antirasism. delar ut flyers om antirasism och försöker värva människor att gå med i umr, ungdom mot rasism, på skolan. imorgon har jag som mål att dela ut minst 10 stycken flyers. en anledning att vakna på morgonen. så tips från tetra; engagera dig i något. men inga krav, isåfall låga krav (10 stycken flyers är ett lågt krav). många krav stressar dig och kan göra att du tillslut bara ger upp eftersom du inte kan nå upp till dina mål - men du kan ändå engagera dig. i alla fall jag mår bättre av att göra något som inte bara handlar om mig. som sagt, en anledning att vakna på morgonen.
nu ska jag lägga mig ner och se någon film, sen försöka sova.
puss.
2010-09-10 @ 01:21:18 Permalink allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


kom igen!

2010-09-10 @ 00:05:33 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


goddag

sitter på skolan, har hål till klockan 14.10. less som fan. fast har haft trevliga fotbollsplanstunder idag^^. längtar tills i helgen.. äntligen ska jag få komma bort ett tag! nu ska jag försöka hitta på något att fördriva tiden med i 45 minuter. önska mig lycka till :) puss!
2010-09-08 @ 13:26:58 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hej

jag kommer snart falla, känner trycket komma smygandes. orkar inte med henne längre, borde jag flytta innan det är försent?
idol ikväll, borde se det och skingra tankarna lite.
2010-09-07 @ 19:33:33 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

hade en väldigt rolig och mysig kväll igår, tack alla för att ni gjorde den så bra :* . nu är det söndag och klockan är just efter 21, ska nog se film och sen sova så jag orkar ta mig upp till matten imorgon ^^
2010-09-05 @ 21:11:17 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


godkväll människor.

jag vill se i love you phillip morris igen, men jag såg den nyss så kan ju inte se den redan. om några dagar kanske. är typ kär i den filmen.

nu är det fredagkväll, och idag var första gången på ett tag som jag tänkte på honom och det gjorde ont. kanske kan komma över honom ändå. det jobbigaste är nog ensamheten, känslan att inte ha någon att prata med riktigt. men nästa helg ska jag hälsa på hos zack, då kanske han orkar lyssna på mig lite. hoppas det.

och just det, som ni kanske märkt så pratar jag hela tiden om politik nu. det får ni leva med, och kanske lära er något nytt också^^

nu ska jag lägga mig ner, kanske läsa, kanske se film. fast först ska jag röka. puss.

bild på tina bara för att jag tycker om den här bilden. + att jag ska festa med hon och andra flickor imorgon.

2010-09-03 @ 23:18:14 Permalink allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Per TK Wahlberg, dum gubbe.

en politiker (sverigedemokraterna) avgår nu efter att media äntligen uppmärksammat hans blogg, där han för flera månader sen skrev: "under många tusentals år har negern kunnat softa i värmen, käka lite bananer, våldta nån förbipasserande kvinna eller unge, slåss med andra negerhannar och äta upp dem, spela lite trumma, springa omkring lite, fånga nån antilop, käka lite bananer, knulla lite, berusa sig på jästa frukter eller örter, osv".
jag har nu varit inne och läst på bloggen och jag blir så arg och deprimerad. om vi ska börja hålla på och utvisa folk och hata folk är det väl sånna som han? förstår ingenting.
tänk om svenska folket börjar lyssna på sverigedemokraterna.. blir så rädd.
länk till hans blogg, -klicka här-

SVERIGE SKA INTE BLI SOM DANMARK. eller frankrike för den delen. punkt.
2010-09-03 @ 15:14:11 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hatar.

"Prioritet bör ligga vid trygghet för medborgare ute i samhället, framför den sjuka individens rätt att leva fritt ute i samhället."

"Byggnader med starkt symbolvärde av religiös eller annan karaktär som kraftigt avviker ifrån svensk eller västerländsk byggnadstradition skall inte få uppföras."

"Samtalsspråket under lektionstid bör alltid, med undantag för språklektioner, vara på svenska. Samer och tornedalsfinnar undantaget."

"Heltäckande slöja skall inte tillåtas i skolan."

jag hatar sverigedemokraterna. jag hatar sverige. jag tänker flytta.
2010-09-02 @ 16:52:19 Permalink allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


kväll nu.

och jag har fått tillbaka febern.. dumheter. tänker skita i den och gå till skolan i alla fall imorgon. punkt.
godnatt <3
2010-09-01 @ 22:18:21 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


i-landsproblem.

jag har fortfarande ont i låret och knäet. och nu har jag också ont i huvudet, för att min syn är fucked up. måste till optikern.. nu när jag redan klagar så kan jag ju passa på att klaga på mina tänder. hade tandställning i 1½ år i 8:an, och nu börjar mina tänder fara fel igen. en tand håller på att fara framför en annan.. så nu måste jag kanske ha tandställning igen, och efter nyår så kommer det kosta. måste till tandläkaren..
2010-09-01 @ 15:56:20 Permalink allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0