-

jag drömde en hemsk mardröm i natt. du var så hemsk, så elak. kanske drömde så för att du aldrig hör av dig.. saknar dig så mycket.
jag vill inte sova mer, jag vill inte drömma mer. hoppas madeleine, johanna, linn eller någon kommer in på msn snart. behöver prata med någon så jag glömmer drömmen.

jag vill ha en zedonk. <3


So far away, been far away for far too long

And I miss you, been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me and you'll never go
Stop breathing if I don't see you anymore.

my weakness caused you pain.

.

hihi

nu blonderar vi håret ännu mer :D

jag mår iiiiiilla

min kropp vill spy, men jag vägrar. jag har mått illa i två dar nu och jag förstår verkligen inte varför. tur att jag har smsen med söta madeleine. tänk, om 11 dagar så får jag träffa henne igen. LÄNGTAR.
hoppas verkligen det blir kul på urkult (världens bästa festival där jag ska träffa madeleine). hoppas inte att min sjukdom kommer förstöra för mig. hoppas att jag klarar av det. men alla söta vänner som är där kommer göra det värt även om det är jobbigt ibland.
nu vill jag bara sluta må illa så jag kan sova. ska nog se en film. the private lives of pippa lee. hoppas den är bra. PUSS.

RAWR


jag saknar dig.

jag känner mig så självisk ibland, då jag önskar att du inte ska lämna mig.

hihi

nu har jag ätit en underbart god middag, och en underbart god efterrätt. det finns inget godare än varma päron med smält after eight på och glass. nu ska jag röka, och sen är det dags för film tillsammans med släkten. S.O.S, sällskapsresan. underbart kul film!

tina <3

du lovade att inte svika, så jag mår bättre nu. trots att jag har en sån hemsk huvudvärk.

hade så trevligt igår med tina, vi var ute och åkte bilen, rökte, byggde båtar av ciggpaket, pratade, fotade och hade det awesome. kärlek på henne <3. nu ska jag orka mig ner och lägga mig i soffan. pusspusspuss.

inte igen

det dunkar i mitt huvud.
svik mig inte.

godmorgon

sov till 16 idag, klev upp 17. klockan är nu 17.31 och jag är fortfarande trött. jag mår bättre idag tror jag. hoppas det iaf. nu ska jag äta frukost och sen röka. puss

hej

internet har typ dummat sig i evigheter, så har inte kunnat skriva. men nu lever det så jag kanske hinner skriva.

jag vet inte ens vad jag ska skriva egentligen. jag lever. jag mår väl okej.. känns som om jag tappat taget om världen, känns som om den snurrar fortare än jag hinner med. jag börjar gråta hela tiden, jag kallsvettas, ångest tar över mig.
ångest ångest ångest. ångesten som våldtar mitt sinne och mitt hjärta. ångesten som växer till panik. paniken som fyller mig, kväver mig och får hela min kropp att skrika efter frihet. friheten som jag saknar. jag är instängd i en burk av glas och syret håller på att ta slut.

en millimeter av dig tog en mil av mig, en millimeter av dig tog en mil av mig, en millimeter av dig tog en mil av mig.

jag kanske inte mår okej. jag kanske mår dåligt. vill bara inte. vill inte.

:(

vi skulle ha haft massa barn, vi skulle leva med varandra varenda dag hela livet, vi skulle ha haft det finaste bröllopet ever, vi skulle ha blivit gamla och rynkiga tillsammans, vi skulle ha haft mer barnbarn än vi kunde räkna till, vi skulle.. vi skulle ha varit vi. W+E. WE. du och jag. jävla helvete, måste komma över dig.

jag älskar spanien

jag har alltid gjort det, och kommer alltid att göra det. jag är så lycklig just nu, efter mer än 120 minuters spänning! åååååååh! SPANIEN <3

och david villa är eyecandy som fan! :D


tisdag kl 21.06

på torsdag ska jag och linn till umeå och gå på affärer och köpa skor och må bra! vi ska också se eclipse, wie! hoppas den är bra nu, hoppas den är bättre än new moon. men men, ska inte hoppas förmycket ^^. hursomhelst, så behöver jag komma bort och tack tack tack linn för att du följer med mig!
annars så tror jag att jag mår bättre, tror det ibland i alla fall. men natten till idag förstörde mycket av min tro. sov jättedåligt, drömde mardrömmar, vaknade hela tiden och kallsvettades. hade svårt att somna också, men ville inte ta tabletter för då skulle jag sova bort hela dagen eftersom det var så sent. men jag sov bort den i alla fall. i kväll ska jag ta tabletterna jättetidigt, för imorgon ska jag fixa på rummet. har fått nya påslakan, gardiner och kuddar av mamma! ska fota och visa hur det blir sen^^
puss!

ESPAÑA <3


WOHO

go germany!

hej

jag tycker inte om bilddagboken längre, när jag väl ska ladda upp bilder så funkar det inte >< . och just det, jag är hemma nu. bilderna finns snart, hoppas jag, på bdb @ hajpojk-n. ni får fråga om gästlösen om ni vill ha det :)
. nu taggar jag urkult!

RSS 2.0