kompispluttar

frånvaro, jag vet. men jag fullbokar varje dag nuförtiden, och det ger mig noll tid till datorn. tråkigt men jag gör det för mitt eget bästa, och jag hoppas det är rätt val. försöker ha så lite tid jag kan att vara ensam, för då börjar tankarna hinna ikapp, som nu.

jag har hittat en vän i en pojke som heter didrik, vi ska leka på onsdag, torsdag, fredag och söndag tror jag. massa kul. jag är så glad över att jag har hittat honom.
och tina är underbar, vi är fan gjorda för att vara kompisar, för vi har så roligt, alltid. vi var på bio tillsammans ikväll. det finns ingen roligare att gå på bio med än tina.
och idag fick jag äntligen träffa linn! jag träffar henne så sällan att jag bara saknar henne hela tiden och blir överlycklig när vi väl träffas, mys!
i helgen lanade jag med tina, emma-lisa, per och emelie. dom är så söta och roliga och det var så sjukt kul.
jag är så glad över att jag har vänner, vänner som vill vara med mig, ta hand om mig, låta mig ta hand om dom. efter att ha känt mig så ensam så länge är det här himmelriket.


men en vän saknar jag, och jag är osäker på om vi någonsin kommer höras igen.. men jag är fullbokad, så jag kommer inte hinna falla ner i sorgen, smärtan.

nere i djupet, där är det mörkt och ensamt.

jag vet inte vad som händer, jag vet inte vad jag gör, jag förstår inte. jag är lycklig, jag är olycklig, jag är upp och ner, hit och dit, ut och in.

lyckligheter:
  • william
  • tina
  • maria
  • linn
  • didrik
  • per
  • milla
  • klassen
  • härnösand + folket där
  • twilightböcker
  • (jag vet att jag förmodligen har glömt något eller någon viktig.
olyckligheter:
  • hon
  • hon
  • hon
  • hon
  • hon
  • hon
  • hon
  • hon
  • det
  • dom
  • allt

jag orkar inte skriva, jag orkar bara inte, jag vet inte vad jag tänker, jag skriver bara fel. därför sätter jag mig och kopierar in lite bitar ur texten till en låt jag älskar; papa roach - scars.


cause you're drowning in the water
and i tried to grab your hand

i left my heart open

but you didn't understand

i can't help you fix yourself
but at least i can say i tried
i'm sorry but i gotta move on with my own life
i tear my heart open just to feel.

and my scars remind me that the past is real.


solsken, jag är så lycklig just nu.


blä

kollar på bilder från i våras, och gud vad jag måste ha gått upp i vikt sen dess.

vill bli smal igen! (men jag kommer aldrig orka börja tänka på vad jag äter >.<)


roligt roligt roligt


tillbaka, igen

william har varit här och tagit hand om mig, så jag mår lite bättre nu. vi har kramats och sett film, myst och mått bra. nu har han åkt hem till sig och jag saknar honom redan, sjukt mycket. det kommer vara så tomt i sängen i natt, men jag måste lägga mig. har massvis med läxor att göra imorgon :(


underbart rolig film, young frankenstein.

gris-sjuka

jag är sjuk, och det är usch. orkar egentligen inte göra något men jag ska på skolan idag iaf. har uppspelningsprov och julshowsarbete. får inte missa det.
och milla tar bort sin tandställning idag, så måste ju se henne stråla med sitt nya leende!
nu ska jag hitta sockar, sminka mig lite, klä på mig och fara.

sjuk-puss!

vintermys med william, det gör mig glad.

jag försöker hålla humöret uppe och det går rätt bra, lite jobbigt men william är här och håller mig uppe. ikväll har vi spelat rita&gissa med linn och sett idol, det var mys! synd att rabih åkte ut bara, eddie skulle ha åkt istället, han är så jävla sämst.

hursomhelst, det är vinter nu.


hihi


nånting är fel...

... och jag är livrädd.

sjukligheter.

det var grymt tomt på skolan idag utan emma-lisa. jag saknar henne jättemassamycket! (du måste komma och hälsa på klassen snart ju). något kul är att vi har börjat på riktigt med julshowen nu, för manuset är äntligen klart. jag hoppas att jag får en bra roll, jag hoppas jag får den jag vill ha. ska inte säga vilken för det ger nog otur, men det börjar på r och slutar på egissören. hoppas hoppas hoppas!

och jag tror att jag håller på bli riktigt sjuk. jag är trött, har väldigt ont i huvudet, fryser, svettas, allt sånt där usch-igt.

nu ska jag se heroes (jag vet att jag är nörd) och sen röka och sen sova och bli frisk. heja mig!

XXOOOO
sjuklingen :(

humor på min nivå.

jag älskar the potter puppet pals! <3








jag nöter heroes och är helt galen i hiro nakamura!

jag är faktiskt på rätt bra humör just nu, mormor har äntligen fått tid till operation, och den är redan imorgon. tänk att hon har sån tur, åker till sverige i en vecka för att ta några prover, sen får hon en tid! och nu måste hon stanna här tills jul. så morfar kommer på fredag! kommer bli så kul. hoppas operationen går bra nu, mina tankar är hos bästaste mormor.

har varit sjuk idag, och tvingade mig själv att stanna hemma för man får inte gå till skolan när man är lite förkyld längre. dumma svininfluensa. men imorgon ska jag gå i alla fall, måste prata med rektorn. en lärare har varit elak, och jag ordna det, kanske byta dom ämnena jag har honom i till något annat.
hursomhelst, jag nöter heroes och det är spännande!



vinterstress

det är natt nu, och jag kommer inte kunna sova än på ett tag. så jag tror jag ska titta lite på heroes nu och försöka bli trött, för jag börjar 8.30 imorgon. usch usch usch på skolan just nu, har massa läxa som jag inte lämnat in än och inte är klar med och det är så stressigt.
vill ha lov föralltid!
men men, jag hinner tyvärr sitta här och prata om allt som hänt i helgen, så ni får förbli nyfikna.



jag saknar henne redan hur mycket som helst. kom tillbaka, kvinna! <3

RSS 2.0