julstämning

inte så mycket. men försöker få med julmusik och pepparkakor och julstök.
saknar jesper, emelie och dennis hur mycket som helst, dom åkte hem till sina byar igår och nu får jag inte träffa dom på en vecka, är juså van att vara med dom varje dag.
men linn och per är hemma, och vickan var hemma en snabbis men kommer tillbaka den 26 :D

har städat mitt rum nu, ska bara dammsuga sen är jag klar. funderar på att tvinga linn att komma hit och röka med mig efter det, behöver en kram.
(mörkret viskar att det är nära nu)
är livrädd för återfall, men försöker hålla mig uppe, klara julen i alla fall, och sen kommer ju alla fina tillbaka och så ska vi till umeå och shoppa och dricka chailatte. synd bara att tina ska åka bort.. kommer bli så tomt under lovet och speciellt på nyår, som jag vill fira med alla närmaste <3

och i januari kanske jag åker till madeleine eller så kommer hon hit. längtar efter min blivande <3

energi, ljus, längtan, kärlek!

jag håller mig uppe, så väldigt stolt över mig själv. trodde aldrig jag skulle klara det, men mina fina vänner och muddä hjälper mig varje sekund. jag är så tacksam<3

synd bara att jag failar skolan totalt.. IG i slagverk och samhälls just nu.. MÅSTE klara det. om jag inte klarar det måste jag stanna ett år till här, och jag vill till muddä!

har aldrig tid att blogga heller, eftersom jag leker med vänner hela tiden. men snart är det jullov, då borde jag hinna blogga mer, fast ska nog göra en ny blogg då. är less på blogg.se, man kan ju bara ladda upp en bild i taget! därfär orkar jag inte med det.

och det är snart jul! fast ingen julstämning alls än.. hoppas jag får lite mer imorgon när det är julfest med KU.

skins nu, natti!<3

hjärngänget!

emelie dansar omkring med kaj (en ny medlem) (hjärngänget är jag, emelie, jesper och dennis) och nu dansar jesper sexigt med kaj till hips don't lie. vi leker sanning och konka, som vanligt. snart ska vi röka och sen se på filmen på 6an!

frankphone, mhm!

onödig information, älskar det.

Pirater hade inte ögonlapp för att de förlorat ett öga, utan för att de snabbt skulle kunna byta sida på ögonlappen när det blev överfall i mörkret , eftersom det ena ögat hade vant sig och gav dem bättre syn.

tiden försvinner

hinner aldrig blogga. men jag ser det positivt, för nu orkar jag göra saker på kvällarna annat än datorn! är med mli, jesper, dennis och tina typ hela tiden. och ikväll var vi med elina också. vi sjöng singstar, och jag ägde med mina sjukt hesa stämband (inte). har gått och blivit sjuk efter helgens lek i snön.

om två veckor kommer linn och per hem, awesome! och vickan kommer också hem tror jag, hon sa något om det! och kanske kanske kanske kommer jag träffa muddä på lovet, hoppas. <3

pussnatt!

!

måste bara skryta om att jag har världens bästa vänner!

chailatte <3


finally!

jag känner mig gladare än på länge. känner att jag duger, känner mig stark, levande, lycklig!
tack vare världens bästa vänner och världens bästa muddä.
jag går äntligen framåt, står inte bara stilla och ser tiden rinna iväg.
jag har tagit tag i den, följer med, hinner med.
(önskar bara hon var nära.)

jag vill andas in din lukt
känna
hur hjärtat växer
i takt med dina andetag

jag vill känna hjärtat växa
se
hur dina ögon glittrar
som snö i den kalla vintern

jag vill se dina ögon glittra
höra
dig säga att du behöver mig
som du behöver känna, se, höra.

Brun mahogny koppar!

har färgen i håret nu. fotar och lägger upp resultatet sen :)

RSS 2.0