hoho, jag kan filma med min nya ipod!


Original Video - More videos at TinyPic

tetra trött

inatt kunde jag inte sluta läsa en helt underbar bok (bara inte du - av katarina von bredow) så jag somnade inte förren halv 6 typ. klockan halv 8 var jag tvungen att stiga upp, för vi skulle till umeå och shoppa. jag var väldigt trött men sov ändå bara typ 10 minuter av den 1½ timme långa bilresan. sen gick jag på stan (hittade en grymt snygg kjol och en prickig rosett till håret på monki, en prickig jättesöt topp, en glittrig gullig kofta, en grå kepsmössa, gråa fingervantar med långa ärmar och en grå-glittrig ögonskugga på hm. hittade också några fina julklappar till william<3) (jag vet, jättelång parantes, men nu fortsätter meningen "sen gick jag på stan...") och det var värsta snöstormen.  jag var så trött att jag nästan sa ursäkta när jag råkade krocka lite i en skyltdocka! och jag gick fel hela tiden. men men, klockan 16 hoppade jag på bussen till härnösand, och efter 3 timmar av orolig buss-sömn var jag framme. nu sitter jag och william här och har det mysigt, hemma i connys lägenhet som vi kidnappat medans han är i usa.

nu ska jag pussa på william, puss på er!
(jag saknar urkult och pablo! hoppas jag får träffa henne nu i veckan <3)


vintersaknad

hjärtat är omplåstrat. william vet verkligen hur han ska få mig att förlåta honom. jag hoppas att vårt förhållande kommer överleva, för jag älskar honom mer än allt. och jag kommer aldrig älska någon annan på samma sätt.

men jag är rädd. jag är rädd för mig själv, rädd för min sjukdom, rädd för framtiden. tänk om han inte orkar, tänk om vi inte orkar. tänk om rädslan tar över mig, oss, vår kärlek.
jag vill inte tänka mer.


saknar william, åker till honom på tisdag tror jag. vi ska kramas, pussas, prata. funderar på att skippa nyårs-festandet. känns för destruktivt. vill inte bli trasigare än jag är nu, hoppas alla förstår det.
saknar tina, hon kommer inte hem förräns på söndag, så vi ska leka på måndag. spela splinter cell och rökapratakramasmysa.
saknar didrik, varför ska vilhelmina vara så långt bort? varför ska han ha katter när jag är dödligt allergisk? bajs. hoppas vi kan ses något iaf under jullovet, behöver honom.
saknar linn, hon förtjänar allt bra, så bra som hon är. hon gör så att mitt liv går framåt. tack sötnos. 
saknar per, jag drömde om honom inatt. tror vi lekte deathgame, och dödade varandra med grönsaker. det var roligt.
saknar johanna, jag hatar att hon bor i gävle. jävla gävle. jävla förbannade sverige som ska placera gävle så långt från mig.
saknar henne... i mitt hjärta finns det ett slott som tillhör henne, som väntar på att hon ska komma tillbaka hem.



-

mitt hjärta krossas.

ensam

nu är det jullov, och jag är redan less på det. det tog inte lång tid innan skriken kom, och dom försvinner inte. jag klarar inte av att vara ensam, inte ha någon som jag tycker om som distraherar mig hela tiden. jag saknar skolan. jag saknar william, jag saknar tina, jag saknar didrik, jag saknar linn, jag saknar alla underbara estetare.
men zack räddade mig lite idag, han kom hit och vi pratade och byggde pussel. det var mysigt, och han fick mig att le.

ensamheten trycker på, och jag vet inte vem jag ska prata med. william kan inte prata för han raidar. didrik spelar också wow. alla spelar eller sover. vad ska jag göra?

natt.

nu är jag hemma, efter en rolig partykväll med tina och per. och nu orkar jag inte skriva mer, finns inget mer att säga.

puss.

vitt mörker och svart ljus.

luciamys idag, och nathalou var sjukt vacker som årets lucia.
julshowstress idag, och hela klassen jobbade grymt bra.
fredagsmys idag, och jag och didrik råkade somna flera gånger.

imorgon ska jag, tina och per ha en liten förfest hos mig och sen fara ut och dansa hela natten, kommer bli hur kul som helst! behöver det verkligen, just nu.
någonting är fel, jag vet det nu. någonting är jättefel, och det är så läskigt. känns som om jag bara faller, men ändå så räddas jag hela tiden av tina, didrik och william. och jag saknar william, saknar tryggheten i hans famn, kärleken.
nu lyssnar jag på linkin park och ska nog snart försöka sova snart. vet bara inte om jag orkar. ska nog somna till musiken.

kramar! 
(och linn, du är underbar, tro aldrig annat. och duvetvem kan dra åt helvete.)



didrikstjärnfrö.

i min uppochner-, utochin- och bakochfram-värld har en ny stjärna tänts på himlen. den heter didrik, och han lyser igenom allt det mörka omkring mig, i mig.

och jag ler på riktigt.




(jag vet att jag ser ut som bajs men det spelar ingen roll, jag är hellre lyckligt bajs än olycklig snygging.)


jag är så less!

på min skola har vi en regel, och den säger att man inte får spela på sina instrument eller skrika i esteternas uppehållsrum, av den anledningen att vi musiker blir utsatta för höga ljudnivåer så ofta, och uppehållsrummet är till för att kunna vila sig i, vila öronen. men endel har haft svårt för att inte bryta mot regeln och sitter och spelar på sina gitarrer och skriker i alla fall, så lärarna har sagt till alla igen och satt upp lappar. och ändå har jag och tina fått säga åt flera varje dag, och jag är så less. kan dom inte fatta att det är jobbigt? att vissa har sjukt mycket problem med för mycket ljud på samma gång? jag är så arg på vissa, som jag sagt till miljoner gånger, och ändå börjar spela igen efter bara någon minut.
men imorgon ska jag prata med lärarna, för jag orkar inte vara där om det ska fortsätta. alla kommer ju börja tycka illa om mig och att jag bara tjatar och drygar om jag måste fortsätta säga till hela tiden.. vill inte det. vill inte vara den jobbiga.

men jag har perceptionsstörningar, vilket innebär att jag har problem att tolka sinnesintryck. när det är för mycket ljud kan jag inte fokusera på ett och istället kan det leda till att jag hör något som inte alls sägs eller spelas. det kan vara hemska skrik, ord.. och jag kan få en panikattack. jag blir lika rädd varje gång det händer, så jag vill att det ska hända så sällan som möjligt. så jag förstår inte varför ingen lyssnar på lärarna och följer reglerna, därför skriver jag det här, någon kanske läser och börjar tänka efter lite.




RSS 2.0