jag har dålig humor ibland.


hemma igen. (ojsan, jag som bara haft rubriker på engelska hittills. äh, förändringar är bra. och det här blev min längsta rubrik hittills också. jag förnyar mig!)


nu är jag hemma igen, i kalla lilla lycksele.
det är fredag och om två timmar ska jag se på idol och heja lite på rabih, det vore väldigt roligt om han skulle vinna.

min pappa har flyttat in i mitt rum medans jag varit borta, och tillochmed nu när jag är hemma sitter han där inne och spela james bond. jag köpte ett jättesött örngott (VÄRLDENS TRÖTTASTE PAPPA) till honom i förskotts-farsdags-present på lagerhaus. var inne där idag och blev jättesugen på att köpa massa prylar, men kände att nu ska jag inte skämma bort mig själv, utan min kära far. jag gick också omkring i två timmar och letade efter en ny jacka, men såklart passade ingen. min kropp är tydligen inte gjord för vinterns kappor. det får mig nästan att gråta, för det bästa med höst/vintern är att jag får köpa en ny kappa.

och vet ni? min gulliga mormor är och hälsar på ända från spanien! hur kul som helst. hon är som jag i en äldre förpackning.


chinapuffs!

emma-lisa ska flytta på söndag, det suger. min fina, bästa, älskade emli. kommer bli så tomt på skolan, usch. orkar egetligen inte tänka på det, det smärtar så. jag kommer sakna henne så grymt mycket!
så nu sitter jag här, spelar world of warcraft och tröst äter kinapuffar. köpte en påse igår på dagen, och dom tar seriöst aldrig slut! det är underbart, och gott.

last night on earth.

(förlåt, men william är här och det är massor i skolan så har inte hunnit skriva)

green day var helt underbart,
det bästa någonsin. har nog aldrig
varit så lycklig som jag var i den
stunden. de bästa 2 timmarna och
25 minuterna i mitt liv. måste se
dom fler gånger, många fler.
behöver dom i mitt liv. 
fast william är bäst. nu kan jag
sova, andas, leva. jag älskar när
han är här, han gör att jag känner
mig frisk. att vakna av hans pussar
och viskningar är som glitter, helt underbart. och snart har vi varit tillsammans i 1½ år. då har vi slagit hans rekord, då ska vi fira och må bra. nu ska vi se heroes och sova, måste upp tidigt och duscha innan skolan imorgon. men har bara två lektioner imorgon, först ska jag spela beatles-låtar och sen ska jag läsa konstiga medeltida texter på svenskan. men men, då är det fredag i alla fall, idol-mys och chipsochdipp.
godnatt på er!

a green day.

då bär det av, stockholm, kärlek, green day. jag är hemskt glad just nu. låt det hålla i sig!


i need some love and care.

förlåt mig för min frånvaro, har haft så fullt upp den senaste veckan. skola, yoga, afro power-dance, allt. har inte orkat sitta vid datorn, men nu är jag här!
jag mår bra, tror jag, men trött. är verkligen upp och ner hela tiden, ena sekunden mår jag skit, andra sekunden hur bra som helst. fast nu peppar jag inför söndagen, för då ska jag se green day!!!!! wiiie. lycka.
och vet ni? jag vill verkligen verkligen verkligen ha en minigris.



ska tjata lite på mamma och pappa imorgon om att det vore underbart. men men, nu ska jag se prozac nation och sen sova.
XO

this place is a prison.

nästa KU-kväll är temat "vad lyssnar du på?". man får ta med sig en låt och spela och berätta om. vet inte riktigt vad jag ska ta för någon.. funderar på imogen heap - hide and seek (http://www.youtube.com/watch?v=Y4OLQB7ON9w). den går rakt in i hjärtat på mig. åh, det känns som en jobbig hemläxa, än fast det är frivilligt. men jag vill verkligen kunna ha en favorit. var så länge sen nu, hoppas jag hittar en.
nu är det äntligen helg i alla fall, ingen skola, bara vila. håller dessutom på att bli sjuk igen, hemska virus som dras till mig. tänk om det är svininfluensan?!
nej usch, så ska jag inte tänka.
the postal service cover på against all odds är också underbar och har följt mig så länge nu. åh, det är så svårt!
tror jag ska röka nu och läsa lite, inte sitta här och deppa.



saknar tiden då jag orkade göra mig i ordning.


RSS 2.0