HJÄLP!

för- och motargument till homosexuellas rätt till adoptera?!!

skriv allt du kan komma på!


religionsuppgift:)

kommentarer
Postat av: Anonym

man borde få adoptera som alla andra även fast man tycker om någon av samma kön, är ju inte ens fel vem man blir kär i. och dom flesta vill ju ha barn så jag tycker man borde få adoptera.

men å andra sidan kan ju barnet bli mobbad eftersom ungen har två mammor, eller två pappor istället för en av varje. Men idag borde det väl vara ganska vanligt. är en svår fråga;p

2011-02-22 @ 21:48:47
URL: http://canonfyrahundrad.wordpress.com
Postat av: Linn

Om det finns miljoner svältande barn som kommer dö i plågor och det finns tusentals barnlängtande familjer bara i Sverige som kan förse dessa barn med kärlek och en bra uppväxt, borde dom barnen då inte få den möjligheten?

Motargument på det är väll att ungar hellre får dö än hamna i händerna på perversa homosar.



Btw. Ett jävlaskit-argument vissa kommer med är ju att ungarna kommer bli mobbade av andra barn om dom har homosexuella föräldrar.

Men det är dom mobbande barnens föräldrar som sätter in dom värderingarna i deras huvuden, alltså är det ju dom straighta "duktiga" föräldrarna som inte borde få ha några ungar.



2011-02-22 @ 23:42:28
Postat av: Anonym

När det gäller adoption är det alltid barnens rätt till föräldrar som ska komma i första hand, inte föräldrarnas rätt till att ha barn. Ja, det är ett skitsamhälle där heteronormativiteten sätter gränser för hur ett barn med två samkönade föräldrar ska bli bemötta. Men risken finns ÄNDÅ att barnen kan bli retade i skolan etc. Det är inte barnets fel, det är inte föräldrarnas fel, det är ett strukturproblem i samhället, MEN det är barnet som får ta smällen. See my point? Det är barnet som får ta skiten för något hen inte har valt, föräldrar som barnet inte har valt. Föräldrarna är vuxna och kan hantera diskriminering på ett annat sätt. Barnet kan inte bemöta det på samma sätt. För ett barn gör det oftast jävligt ont att sticka ut från mängden. Men om barnet växer upp i en kärleksfull familj med stöttning av föräldrarna och ett nätverk runtomkring så kan det nog hantera omgivningens fördomar, så egentligen är det ett dåligt argument. Men du kan nog ha med det ändå som ett etiskt dilemma ändå.



Just throwing it out there. (jag har nog för mycket fritid som lägger mig i på andras bloggar misstänker jag..)

2011-02-22 @ 23:57:02

kommentera inlägget här:

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress: (publiceras ej)

URL/bloggadress:

kommentar:

Trackback
RSS 2.0